Stiri

w5.ro


 
Categorii
Stiri Politica
Stiri Sport
Stiri IT
Stiri Afaceri
Stiri Externe
Stiri Cultura
Stiri Divertisment
Stiri Social
Stiri Economie
Stiri Diverse

Ultimele stiri

    Victima lui Florentin Pandele, audiata la Politie. Primarul si-a cerut scuze

    Bodgan Dinulescu, barbatul care il acuza pe Florentin Pandele ca l-a agresat a fost citat astazi la IPJ Ilfov. PoliÈ›iÈ™tii au ridicat dispozitivul care a inregistrat imaginile in care se vede cum primarul din Voluntari il loveÈ™te pe omul de afaceri. Citeste mai departe...


Data stire: 2016-11-30


Sursa:   


   Alte stiri   

    Florentin Petre dezvaluie o scena nestiuta din cariera lui Piturca: "Mi-a zis ca i-am facut inima sa planga!" Povestea zguduitoare rememorata de fostul mijlocas al lui Dinamo: "Am trait un cosmar"
    Florentin Petre a rememorat perioada plina de ghinion pe care a avut-o in cariera, cand a facut hepatita C si apoi s-a electrocutat. Fostul international roman a stat atunci pe margine aproape un an si jumatate si spune ca a ratat din cauza asta un transfer in strainatate.
Sursa:
   Data stire: 2016-12-07
    Prima oferta oficiala facuta de Steaua » Becali da 1 milion de euro pentru un superjucator!
    Gigi Becali este descis sa schimbe mai mulÈ›i jucatori È™i a anunÈ›at ca vrea sa faca transferuri importante. Patronul Stelei are pe lista mai mulÈ›i jucatori de la Viitorul, iar primul pe lista este Romario Benzar, fundaÈ™ul. Becali il vrea neaparat pe jucator È™i a oferit 1 milion de euro pentru a-l aduce, potrivit Digi. Hagi nu a luat inca o decizie, aÈ™teptand terminarea meciurilor din 2016. "Mai am doua meciuri pana la vacanÈ›a. ...
Sursa:
   Data stire: 2016-12-13
    Prima reactie a Petrei Kvitova, dupa ce a fost atacata in propria locuinta: "Sunt zdruncinata, dar norocoasa ca sunt in viata"
    Jucatoarea de tenis Petra Kvitova a fost atacata cu un cutit de catre un hot in casa ei din Cehia, iar dubla castigatoare a turneului de la Wimbledon a declarat ca rana este severa, insa este se simte foarte norocoasa pentru ca a scapat cu viata.
Sursa:
   Data stire: 2016-12-20




 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate