Stiri

w5.ro


 
Categorii
Stiri Politica
Stiri Sport
Stiri IT
Stiri Afaceri
Stiri Externe
Stiri Cultura
Stiri Divertisment
Stiri Social
Stiri Economie
Stiri Diverse

Ultimele stiri

    Grupul Otter Distribution a deschis cel de-al treilea magazin Tezyo de pe pietele externe si al doilea din Cehia

    Grupul Otter Distribution, unul din­tre cei mai mari jucatori din retailul lo­cal de incaltaminte, care detine in por­tofoliu branduri precum Otter, Clarks sau Aldo, a deschis cel de-al treilea magazin in afara tarii la Praga, in Cehia.


Data stire: 2017-10-12


Sursa:   


   Alte stiri   

    Grupul Vodafone a decis sa inchida testele cu serviciul de plati pe mobil M-Pesa din Romania
    Vodafone va inchide la data de 1 decembrie experimentul desfasurat timp de aproape 4 ani in Romania cu serviciul de plati de pe telefonul mobil M-Pesa, prin care grupul britanic a testat apetitul pietelor din Europa pentru proiectul care s-a dovedit a fi un real succes pe continentul african.
Sursa:
   Data stire: 2017-10-16
    Al doilea amical tare pentru Romania! Adversarul le trezeste amintiri placute tricolorilor. Cand si unde se joaca meciul
    Nationala Romaniei va juca, in luna noiembrie, doua meciuri amicale. Unul va fi cu prima reprezentativa a Turciei (9 noiembrie), condusa de Mircea Lucescu, cealalta partida de pregatire va fi impotriva Olandei, pe 13 noiembrie, scrie TelekomSport.
Sursa:
   Data stire: 2017-10-17
    Grupul Teraplast Bistrita isi injumatateste profitul net la noua luni la 16 mil. lei. Afacerile scad cu 5%, la 295 mil. lei
    In T3 grupul a avut afaceri de 123 mil. lei, plus 4% fata de T3/2016 l Profit de 8 mil. lei, minus 29% in T3 l Teraplast SA, societatea listata la bursa din cadrul grupului, a avut la noua luni afaceri de 209 mil. lei, minus 19%, si un profit net mai mic cu 70%, la 10,2 mil. lei l Actiunile TRP au inchis vineri in scadere cu 0,47%.
Sursa:
   Data stire: 2017-10-30
    Grupul care detine Pizza Hut si KFC a vandut 25% din actiuni cu 285 mil. lei si vine miercuri, 8 noiembrie, la Bursa
    Sphera Franchise Group, compania ce detine francizele de pe pietele din Romania si Moldova sau nord-estul Italiei ale lanturilor de restaurante KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell, debuteaza in arena de tranzac­tionare bucuresteana pe 8 noiembrie, fiind astfel a cincea listare de pe piata de capital bu­cu­resteana in ultimele 12 luni.
Sursa:
   Data stire: 2017-11-06
 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2018 w5.ro
Toate drepturile rezervate