Stiri

w5.ro


 
Categorii
Stiri Politica
Stiri Sport
Stiri IT
Stiri Afaceri
Stiri Externe
Stiri Cultura
Stiri Divertisment
Stiri Social
Stiri Economie
Stiri Diverse

Ultimele stiri

Stiri  »  Stiri IT

    Tema abordata in acest an la forumul Microsoft Summit: cum se pot dezvolta orasele folosindu-se de tehnologie

    Inchirierea unei masini pentru cateva minute de la o companie specializata cu ajutorul unei aplicatii si chiar, la un moment dat, renuntarea la achizitia unui autoturism proprietate personala vor deveni, in viitor, ceva obisnuit - chiar daca acum evolutia in aceasta directie nu pare a fi o certitudine, astfel ca autoritatile, companiile, comunitatile ar trebui deja sa depuna eforturi pentru a se pregati sa valorifice avantajele pe care aduce asa-numita "sharing economy" (economie a partajarii), in care accesul la un serviciu este mai important decat pro­prie­tatea - spune April Rinne, un avocat al zonelor de dezvoltare moderne si o autoritate globala in economia digitala si politici publice legate de impactul tehnologiei.


Data stire: 2017-10-13


Sursa:   


   Alte stiri   

    Microsoft Summit 2017 - Schimbarea ca model de afaceri
    Anul 2012 inceput de Romania cu putin peste 3 milioane de conexiuni la internet fix, sub 7 milioane de conexiuni la internet mobil si vanzari de smartphone-uri de 1 milion de unitati. Ce s-a intamplat in 5 ani astfel incat declaratia de mai sus sa para ori o gluma ori o afirmatie extrasa din arhive?
Sursa:
   Data stire: 2017-11-03
    Microsoft Summit 2017. Fostul presedinte al Estoniei: Daca vreti o tara digitala, convingeti-va guvernul sa o construiasca
    Daca vor sa aiba o "tara digitala" in care serviciile sa fie furnizate online iar plimbatul hartiilor intre institutii - birocratia - sa fie eliminata, romanii trebuie sa-si preseze guvernul sa mearga in aceasta directie.
Sursa:
   Data stire: 2017-11-08




 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate