Stiri

w5.ro


 
Categorii
Stiri Politica
Stiri Sport
Stiri IT
Stiri Afaceri
Stiri Externe
Stiri Cultura
Stiri Divertisment
Stiri Social
Stiri Economie
Stiri Diverse

Ultimele stiri

    Alexandru Potor, secretar de stat in Ministerul Agriculturii: Trebuie sa-i convingem pe agricultori ca biomasa poate fi folosita si in energie, pe langa imbunatatirea solului

    "Romania are un potential de biomasa de 31 de milioane de tone anual, dintre care doar 24 de milioane de tone ar fi necesare pentru a asigura incalzirea. Pentru a valorifica aceasta cantitate insa, trebuie sa-i convingem pe agricultori ca biomasa poate fi folosita si in energie, pe langa imbunatatirea solului", spune Alexandru Potor, secretar de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.


Data stire: 2017-10-20


Sursa:   


   Alte stiri   

    El a stat pe banca trei sezoane in Liga Campionilor! Becali era doar spectator, pe Ghencea veneau Benfica, Dortmund si Juventus. "Daca Gigi nu lua aceasta echipa, nu ar mai fi existat"
    Dumitru Dumitriu (71 de ani) a condus-o pe Steaua, alaturi de Mihai Stoichita, trei sezoane in grupele Ligii Campionilor (1994-1996). Sirul prezentelor in cea mai importanta competitie intercluburi din Europa a inceput dupa o dubla de senzatie cu Servette Geneva, echipa portarului...
Sursa:
   Data stire: 2017-10-20
    Ministerul Turismului apeleaza la ANAF pentru a-i identifica pe partenerii din tara ai Omnia Turism
    Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va incepe "intr-un termen foarte scurt" un control pentru identificarea companiilor de buna credinta din tara care au contracte cu Omnia Turism, a anuntat sambata ministrul Turismului, Mircea Dobre.
Sursa:
   Data stire: 2017-10-21
    Ministerul Finantelor: Disponibilitatile in lei si valuta acopera peste sase luni din necesarul de finantare
    Ministerul Finantelor Publice (MFP) a respins ofertele dealerilor primari la ultimele sase licitatii de titluri de stat organizate in luna octombrie, intr-un context caracterizat de cresterea temporara a ratelor dobanzilor din piata monetara, acest fapt influentand si nivelul randamentelor titlurilor de stat.
Sursa:
   Data stire: 2017-10-25
    Ministerul Agriculturii vrea sa sprijine multiplicarea raselor de porci romanesti Bazna si Mangalita
    Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) si-a propus sa creasaca productia de carne de proc din rasele romanesti Bazna si Mangalita, prin sprijinirea fermelor de subzistenta care detin intre 5 si 20 de porci din aceste rase autohtone.
Sursa:
   Data stire: 2017-11-07




 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate