Stiri

w5.ro


 
Categorii
Stiri Politica
Stiri Sport
Stiri IT
Stiri Afaceri
Stiri Externe
Stiri Cultura
Stiri Divertisment
Stiri Social
Stiri Economie
Stiri Diverse

Ultimele stiri

    Schimbari de la ANAF. Ce trebuie sa stie contribuabilii de acum

    Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va modifica, printr-un proiect de ordin supus vineri dezbaterii publice, OPANAF nr. 1155/2016 privind emiterea prin intermediul centrului de imprimerie masiva a unor acte administrativ-fiscale si procedurale si introduce trei formulare noi.


Data stire: 2017-10-20


Sursa:   


   Alte stiri   

    Schimbari in sistemul de pensii private. Guvernul va reduce contributia la Pilonul II de la 5,1% la 3,7% dar suma absoluta ramane la fel
    Contributia la pensiile private obligatorii (Pilonul II) va fi redusa de la nivelul actual de 5,1% din salariul brut la 3,7% anul viitor, a anuntat ministrul muncii Lia Olguta Vasilescu la inceputul sedintei de guvern de ieri. Executivul va emite o ordonanta de urgenta in acest sens.
Sursa:
   Data stire: 2017-10-27
    ANAF va confisca 1,7 milioane de lei din despagubirile destinate fostului general SRI Dan Grigoriu
    Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a transmis, luni, o serie de informatii referitoare la recuperarea sumei de 1,7 milioane de lei de la debitorul Grigoriu Dan Constantin, aratand ca acesta "are un titlu de despagubire", astfel incat institutia se va adresa Ministerului Finantelor.
Sursa:
   Data stire: 2017-10-30
    Schimbari la Legea pensiilor: pensia de invaliditate si de urmas pot fi cumulate cu alte venituri
    Comisia de munca din Camera Deputatilor a adoptat luni o serie de amendamente la Legea pensiilor, potrivit carora pensia de invaliditate si de urmas pot fi cumulate cu venituri obtinute din activitati independente, cumulul nefiind permis insa si celor care s-au pensionat Citeste mai departe...
Sursa:
   Data stire: 2017-10-31
    ANAF a recuperat aproape 5 milioane de lei dupa licitatia unor bunuri imobiliare
    Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a valorificat, prin licitatie, un ansamblu de bunuri imobiliare din dosarul RAFO, pretul de adjudecare fiind de 4,95 milioane de lei, fara TVA, potrivit unui comunicat transmis miercuri.
Sursa:
   Data stire: 2017-11-08




 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate