Stiri

w5.ro


 
Categorii
Stiri Politica
Stiri Sport
Stiri IT
Stiri Afaceri
Stiri Externe
Stiri Cultura
Stiri Divertisment
Stiri Social
Stiri Economie
Stiri Diverse

Ultimele stiri

    CE: Deficitul bugetar, prognozat sa creasca din cauza majorarilor salariale - 3,9% din PIB in 2018

    Deficitul bugetar este prognozat sa creasca din cauza majorarilor salariale din sectorul bugetar stabilite prin legea salarizarii unitare si sa ajunga la 3,9% din PIB in 2018 si 4,1% in 2019, avertizeaza Comisia Europeana in raportul previziunilor de toamna publicat joi.


Data stire: 2017-11-09


Sursa:   


   Alte stiri   

    Deficitul de cont curent a ajuns la 4,19 mld.euro la final de septembrie
    Contul curent al balantei de plati a inregistrat in primele noua luni ale anului un deficit de 4,19 miliarde euro, comparativ cu 2,88 miliarde euro in perioada similara a anului trecut, marcand o deteriorare de 45% an la an, potrivit datelor publicate de BNR.
Sursa:
   Data stire: 2017-11-13
    Deficitul comercial din sectorul carnii de pasare a ajuns la 48 de milioane de euro. Ungurii si polonezii acopera jumatate din importuri
    Deficitul comercial din sectorul car­nii de pasare (diferenta dintre expor­turi si importuri) a ajuns anul trecut la aproape 48 milioane de euro, potrivit da­telor Eurostat. In 2016 Romania a im­portat carne de pasare in valoare de 162 mil. euro si a exportat de 114 mil. euro, po­trivit datelor Eurostat, o statistica care include carne si organe comestibile de gaini, rate, gaste, curcani si bibilici, proas­pete, refrigerate sau congelate.
Sursa:
   Data stire: 2017-11-22
    CE: Romania nu a luat masuri eficiente pentru corectarea abaterii de la obiectivul bugetar
    Comisia Europeana a stabilit ca Romania nu a luat masuri eficiente in urma recomandarii Consiliului din luna iunie È™i, in consecinÈ›a, propune Consiliului European sa adopte o versiune revizuita a recomandarii adresate È›arii pentru a-È™i corecta abaterea Citeste mai departe...
Sursa:
   Data stire: 2017-11-22




 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate