Stiri

w5.ro


 
Categorii
Stiri Politica
Stiri Sport
Stiri IT
Stiri Afaceri
Stiri Externe
Stiri Cultura
Stiri Divertisment
Stiri Social
Stiri Economie
Stiri Diverse

Ultimele stiri

    Tradeville: Rezultatele Bancii Transilvania nu sunt extraordinare, dar piata reactioneaza pozitiv la anuntul de rascumparari. Actiunile urcau marti dupa-masa cu 4%

    Ovidiu Dumitrescu, director general adjunct al Tradeville, cea mai mare casa de brokeraj pe retail, spune ca rezultatele Bancii Transilvania la noua luni nu sunt "extraordinare", si ca evolutia de ieri a actiunilor poate fi pusa pe seama anuntului facut de institutia de credit cu privire la rascumparari de actiuni.


Data stire: 2017-11-15


Sursa:   


   Alte stiri   

    Tradeville: Sectorul de gaze de la bursa are cele mai bune rezultate in trimestrul trei
    Tradeville, cea mai mare casa de brokeraj de retail din Romania, spune ca in trimestrul trei sectorul de gaze a inregistrat cele mai bune rezultate la bursa, in timp ce producatorii si distribuitorii de energie electrica nu au gasit solutii operationale pentru a compensa pierderile datorate reducerii tarifelor reglementate.
Sursa:
   Data stire: 2017-11-23
    Rezultate LOTO, LOTO 6/49, LOTO 6 din 49. Numerele extrase duminica, 26 noiembrie
    Rezultate LOTO, LOTO 6/49, LOTO 6 din 49. Duminica, 26 noiembrie, LOTERIA romana organizeaza o noua extragere LOTO 6/49, LOTO 5/40, Noroc, Super Noroc, Noroc Plus È™i Joker. De reÈ›inut, la LOTO 6/49 are loc o dubla extragere. Citeste mai departe...
Sursa:
   Data stire: 2017-11-26
    Actiunile Alro scad dupa ce compania anunta semnarea unui credit de 655 mil. lei pe trei ani cu opt banci
    Producatorul de aluminiu Alro Slatina (ALR), controlat de rusii de la Vimetco Amsterdam, a semnat o facilitate de credit in valoare de 655 mil. lei (167 mil. dolari) pe o perioada de trei ani, in tranzactie fiind implicate opt banci locale.
Sursa:
   Data stire: 2017-11-27
    Rezultat mare pentru Kayerispor in Turcia! Reactia lui Sumudica dupa arbitrajul potrivnic: "Si-au batut joc! Ii respect pe toti si astept sa fiu tratat la fel"
    Kayserispor incearca sa-si continu parcursul bun pe care-l are cu Marius Sumudica pe banca, insa echipa romanului a fost dezavantajata in ultimul meci de campionat, cu Basaksehir. Emmanuel Adebayor a marcat un gol dupa o preluare cu mana, iar Sumudica a izbunit pe banca tehnica.
Sursa:
   Data stire: 2017-11-28
    Actiunile Bancii Transilvania sunt sub presiune: au scazut cu 2,3% in ultima saptamana. Ce spun brokerii si analistii
    Dupa ce in ultima saptamana actiunile Bancii Transilvania (TLV) au avut printre cele mai mari scaderi din indicele de referinta BET, abia dupa ce institutia de credit de la Cluj anuntase tranzactia anului in banci, in cercurile de investitori a aparut teoria confom careia scaderile ar avea de-a face cu titlurile de stat din portofoliul bancii si cresterea accentuata a dobanzilor.
Sursa:
   Data stire: 2017-12-08




 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate