Stiri

w5.ro


 
Categorii
Stiri Politica
Stiri Sport
Stiri IT
Stiri Afaceri
Stiri Externe
Stiri Cultura
Stiri Divertisment
Stiri Social
Stiri Economie
Stiri Diverse

Ultimele stiri

    Eugen Radulescu, director in BNR: La sapte banci expunerea pe titluri de stat si credite pentru sectorul public depaseste 30% din active

    Sapte banci au expunere de peste 30% din active pe titluri de stat si credite acordate pentru sectorul public, in timp ce la cinci institutii de credit expu­nerea fata de stat este cuprinsa intre 20% si 30% din active, la o parte din banci expunerea ridicata fiind de risc sistemic, potrivit datelor prezentate de Eugen Radulescu, directorul Directiei Stabilitate Financiara din BNR, la seminarul EU-COFILE orga­nizat la Sinaia de Asociatia Romana a Bancilor, BNR si Alpha Bank.


Data stire: 2017-11-27


Sursa:   


   Alte stiri   

    BNR: Bucuresti, Cluj si Timisoara sunt judetele cu cele mai multe operatiuni Bitcoin
    Bucurestiul, Clujul si Timisul sunt primele trei in topul operatiunilor cu Bitcoin, iar in judetele Caras-Severin, Olt si Calarasi sunt cele mai putine tranzactii, arata o statistica prezentata la Sinaia de BNR. Aceasta a precizat ca autoritatile sunt atente la monedele virtuale.
Sursa:
   Data stire: 2017-11-28
    BNR: Tensiunile din economie si supraindatorarea populatiei, riscuri pentru stabilitatea financiara
    Tensiunile macroeconomice aparute pe fondul cresterii PIB peste potential si supraindatorarea populatiei in perspectiva majorarii dobanzilor reprezinta principalii factori de risc, arata Raportul asupra stabilitatii financiare, prezentat luni de conducerea Bancii Nationale a Romaniei - BNR.
Sursa:
   Data stire: 2017-12-04
    BNR: In piata sunt in derulare tranzactii cu NPL-uri de 1,7 mld. euro. In total bancile mai au in bilanturi NPL-uri de 4,6 mld. euro
    Bancile locale au la vanzare in prezent credite neperformante (NPL - non-per­forming loans) de circa 1,7 miliarde de euro, adica mai mult de o treime din totalul imprumuturilor cu probleme din portofoliu, potrivit datelor prezentate de Banca Nationala. BNR precizeaza ca deocamdata in 2017 au fost vandute NPL-uri de 300 milioane de euro.
Sursa:
   Data stire: 2017-12-13




 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate