Stiri

w5.ro


 
Categorii
Stiri Politica
Stiri Sport
Stiri IT
Stiri Afaceri
Stiri Externe
Stiri Cultura
Stiri Divertisment
Stiri Social
Stiri Economie
Stiri Diverse

Ultimele stiri

Stiri  »  Stiri IT

    Aplicatia zilei: Tide: Stay focused, be peaceful

    Nume: Tide: Stay focused, be peaceful Platforma soft: Google Android, Apple Android Pret: gratis Dezvoltator: Moreless, Ltd. Functionalitate: aplicatia le pune la dispozitie utilizatorilor o modalitate prin care sa se poata concentra pentru a lucra sau invata cu ajutorul sunetelor din natura si al unei tehnici de management al timpului. Tehnica, numita Pomodoro, presupune separarea unor intervale de 25 minute prin pauze scurte de cate 5 minute. Aceasta, impreuna cu muzica bazata pe sunetele din natura, creeaza un ambient placut si productiv astfel incat utilizatorii sa se poata concentra cat mai bine.


Data stire: 2017-11-30


Sursa:   


   Alte stiri   

    Aplicatia zilei: Spiritual Transformation Daily
    Nume: Spiritual Transformation Daily Platforma soft: Google Android, Apple Android Pret: gratis Dezvoltator: Dailypedia Bliss Functionalitate: aplicatia le pune la dispozitie utilizatorilor o serie de citate inspirationale de la mari ganditori, precum Osho, cu care sa isi inceapa ziua. Acestia au posibilitatea de a-si seta o alarma pentru a primi notificare cu "citatul zilei". De asemenea, utilizatorii pot seta si muzica de fundal pentru momentele in care citesc citatele. Aplicatia permite salvarea citatelor preferate la categoría "favorite", precum si distribuirea pe retelele de socializare.
Sursa:
   Data stire: 2017-12-05
    Aplicatia zilei: Taskaday - daily habit tracker
    Nume: Taskaday - daily habit tracker Platforma soft: Google Play Pret: gratuit Dezvoltator: Appaday Labs Functionalitate: aplicatia le permite utilizatorilor sa tina evidenta indeplinirii sarcinilor si obiceiurilor zilnice direct de pe smartphone sau tableta. Astfel, acestia pot marca rapid rapid sarcina indeplinita in lista aferenta, fiecare sarcina avand o culoare diferita pentru a putea fi identificata cu usurinta. Aplicatia are doua moduri diferite, pentru zi si noapte, iar utilizatorii au de asemenea posibilitatea de a personaliza fontul textelor.
Sursa:
   Data stire: 2017-12-06
    Aplicatia zilei: Quick Logo Design
    Nume: Quick Logo Design Platforma soft: Google Android Pret: gratis Dezvoltator: FSD Solutions LLC Functionalitate: aplicatia le permite utilizatorilor sa creeze un logo in cateva minute direct de pe mobil sau tableta. Acestia au posibilitatea de a alege dintre diferite tipuri de logo cu diverse culori si fonturi pentru text. Utilizatorii pot de asemenea sa importe si poze din galeria foto proprie si sa distribuie logourile create pe retelele de socializare.
Sursa:
   Data stire: 2017-12-07
    Aplicatia zilei: SnapBridge
    Nume: SnapBridge Platforma soft: Google Android, Apple iOS Pret: gratuit Dezvoltator: Nikon Corporation Functionalitate: aplicatia le permite utilizatorilor sa transfere fotografiile realizate cu aparatele foto Nikon (D850, D500, D7500, D5600, D3400, COOLPIX A900, A300, B700, B500, W300, W100, KeyMission 80) in format JPEG direct pe smartphone prin Wi-Fi Direct si Bluetooth. Astfel, acestia pot distribui cu usurinta pozele realizate cu aparate foto profesionale pe e-mail sau retele de socializare. De asemenea, aplicatia ofera si posibilitatea de a adauga pozelor diferite informatii si texte.
Sursa:
   Data stire: 2017-12-08
    Aplicatia zilei: Textgram - write on photos
    Nume: Textgram - write on photos Platforma soft: Google Android Pret: gratis Dezvoltator: Codeadore Functionalitate: aplicatia le ofera utilizatorilor posibilitatea de a crea poze cu texte (mesaje) si graffitiuri direct de pe smartphone, punandu-le la dispozitie o serie de instrumente de editare. Astfel, acestia pot alege din peste 50 de modele pentru fundal si din peste 30 de fonturi pentru texte. De asemenea, utilizatorii pot regla opacitatea si forma imaginilor, avand la dispozitie si o serie de filtre pentru acestea. Aplicatia pune la dispozitie si diferite efecte pentru textele scrise. In plus, utilizatorii pot adauga text si pe propriile fotografii, dar si stickere, rame sau filtre.
Sursa:
   Data stire: 2017-12-11
    Aplicatia zilei: Vivino Wine Scanner
    Nume: Vivino Wine Scanner Platforma soft: Google Android, Apple iOS Pret: gratuit Dezvoltator: Vivino Functionalitate: aplicatia le ofera utilizatorilor posibilitatea de a verifica cat de bun este un vin inainte de a-l cumpara, prin simpla scanare a etichetei de pe sticla cu ajutorul camerei foto a smartphone-ului. Odata gasit vinul in baza de date de peste 10 milioane de tipuri, utilizatorii pot vedea ratingul obtinut si descrierea acestuia, precum si magazinele de unde il pot cumpara online (valabil pentru anumite tari). Aplicatia poate fi folosita si pentru a scana lista de vinuri de la restaurant astfel incat utilizatorii sa poata alege un vin bun. In plus, acestia pot compara mai multe tipuri de vin intre ele si primesc totodata si diferite recomandari de vinuri pe baza etichetelor scanate si a vinurilor alese.
Sursa:
   Data stire: 2017-12-12
    Aplicatia zilei: Files Go by Google
    Nume: Files Go by Google Platforma soft: Google Android Pret: gratuit Dezvoltator: Google Functionalitate: aplicatia le ofera utilizatorilor solutii pentru eliberarea spatiului de stocare de pe smartphone-uri prin stergerea fisierelor care nu sunt necesare sau prin oferirea de recomandari pentru transferarea unor fisiere pe carduri de memorie atunci cand acest lucru este posibil. Aplicatia depisteaza si fotografiile care sunt stocate de mai multe ori pe telefon si le sugereaza utilizatorilor ce aplicatii ar putea dezinstala pentru a castiga spatiu.
Sursa:
   Data stire: 2017-12-13
    Aplicatia zilei: Kitchen Stories - recipes, baking, healthy cooking
    Nume: Kitchen Stories - recipes, baking, healthy cooking Platforma soft: Google Android, Apple iOS Pret: gratis Dezvoltator: Kitchen Stories Functionalitate: aplicatia le pune utilizatorilor la dispozitie o serie de retete culinare, inclusiv retete vegane sau fara gluten, fiecare avand poze si clipuri video cu instructiunile de preparare pas cu pas. De asemenea, acestia au si posibilitatea de a urmari clipuri video cu sfaturi si trucuri pentru a gati cu usurinta. Aplicatia permite si salvarea retetelor favorite, precum si realizarea listelor de cumparaturi. In plus, utilizatorii au la indemana si un convertor pentru unitatile de masura.
Sursa:
   Data stire: 2017-12-14
    Aplicatia zilei: Unroll.Me
    Nume: Unroll.Me Platforma soft: Google Android, Apple iOS Pret: gratis Dezvoltator: Unroll.Me Functionalitate: aplicatia le permite utilizatorilor sa vada o lista a tuturor abonamentelor pe care le-au realizat pentru a primi diferite newslettere, mesaje prin e-mail, inclusiv a celor nesolicitate (de tip spam). Aplicatia ii ajuta pe utilizatori sa-si elibereze casutele postale de mesajele nedorite si sa-si administreze subscrierile la diferite newslettere.
Sursa:
   Data stire: 2017-12-15
    Aplicatia zilei: LogoFactoryApp - Logo Maker
    Nume: LogoFactoryApp - Logo Maker Platforma soft: Google Android Pret: gratis Dezvoltator: Logofactory Development Team Functionalitate: aplicatia le ofera utilizatorilor posibilitatea de a crea un logo rapid, direct de pe mobil sau tableta, in doar trei pasi. Astfel, primul pas este de a alege o imagine din galeria oferita in cadrul aplicatiei, dupa care utilizatorii trebuie sa introduca numele businessului si sa selecteze tipul de font si culoarea pentru textul scris. Ultima etapa consta in pozitionarea elementelor potrivit propriilor preferinte, precum si dimensiunii logoului creat.
Sursa:
   Data stire: 2017-12-18




 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate