Stiri

w5.ro


 
Categorii
Stiri Politica
Stiri Sport
Stiri IT
Stiri Afaceri
Stiri Externe
Stiri Cultura
Stiri Divertisment
Stiri Social
Stiri Economie
Stiri Diverse

Ultimele stiri

    Lucian Albulescu, analist la Wood: Cresterea dobanzilor va fi pozitiva pentru banci si nu explica scaderea pretului actiunilor Bancii Transilvania si BRD

    Lucian Albulescu, analist financiar la WoodsiCompany, cea mai mare casa de brokeraj din Romania cu 29% cota de piata anul acesta si tranzactii inter­mediate de 6,3 miliarde de lei, spune ca efectul cresterii ratelor dobanzilor va fi in general pozitiv asupra indicatorilor financiari ai bancilor din Romania si nu poate explica scaderile de pret ale actiunilor Bancii Transilvania si BRD din ultima vreme.


Data stire: 2017-12-13


Sursa:   


   Alte stiri   

    BRD numeste doi noi directori generali adjuncti (vicepresedinti)
    BRD, a treia banca din Romania, a anuntat vineri pe Bursa de la Bucuresti numirea a doi noi directori generali adjuncti (vicepresedinti) - Jerome Yann si Yves Jean Guenole Lallemand - cu un mandat de patru ani si membrii in comitetul de directie al bancii.
Sursa:
   Data stire: 2017-12-16
    BRD si ING Romania au intermediat listarea obligatiunilor de 500 mil. euro ale NE Property Cooperatif, subsidiara a NEPI
    BRD si ING Romania au intermediat listarea tehnica la Bursa de Valori Bucuresti a emisiunii de obligatiuni in valoare de 500 milioane de euro pentru NE Property Cooperatief U.A. (NEPI) garantata de NEPI Rockcastle, potrivit unui anunt al ING.
Sursa:
   Data stire: 2017-12-22
    Cresterea preturilor petrolului ar putea genera un nou conflict intre OPEC si producatorii americani in 2018
    Redresarea preturilor petrolului de pe urma celui mai puternic crah dintr-o generatie continua, acestea indreptandu-se catre al doilea avans anual dupa un an marcat de uragane, conflicte in Orientul Mijlociu si batalia dintre OPEC si producatorii americani de petrol de sist, scrie Bloomberg.
Sursa:
   Data stire: 2017-12-30
    Lucian Anghel, presedintele BVB: Daca bursa de la Bucuresti ar fi un barometru, putem spune ca economia a duduit in 2017 pentru ca indicele BET-TR a crescut cu 19%
    Lucian Anghel, presedintele Bursei de Valori de la Bucuresti, catalogata inca piata de frontiera, considera ca daca bursa romaneasca ar fi un barometru, atunci economia romaneasca a duduit in 2017 in contextul avansului de 19% al indicelui BET-TR, care tine cont de dividendele platite de companiile din BET.
Sursa:
   Data stire: 2018-01-10




 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate