Stiri

w5.ro


 
Categorii
Stiri Politica
Stiri Sport
Stiri IT
Stiri Afaceri
Stiri Externe
Stiri Cultura
Stiri Divertisment
Stiri Social
Stiri Economie
Stiri Diverse

Ultimele stiri

Stiri  »  Stiri IT

    Scandal la nivel international. Uber ar fi dat mita pe pietele externe si ar fi angajat experti instruiti de CIA pentru a sparge sisteme de IT ale rivalilor si autoritatilor

    Compania americana Uber ar fi dat mita unor oficiali de pe piete externe unde compania are operatiuni si ar fi angajat experti instruiti de CIA pentru a sparge sisteme IT detinute de furnizori rivali si autoritati pentru a fi la curent cu planurile acestora, scriu Wall Street Journal si Bloomberg, citand un document care a devenit public la finele saptamanii trecute ca parte a procesului prin care start-up-ul este acuzat ca a furat secrete comerciale de la Alphabet (Google).


Data stire: 2017-12-18


Sursa:   


   Alte stiri   

    Scandal intre actionarii Iasitex pentru o tranzactie de 5 mil. lei cu actiuni Chimcomplex Borzesti
    Consiliul de Administratie al Iasitex (IASX) a convocat pe 12 februarie Adunarea Generala a Actionarilor pentru a initia o actiune in raspundere impotriva administratorilor companiei ca urmare a faptului ca acestia au adus prejudicii societatii dupa ce au parafat cumpararea a 3,46 de milioane de actiuni Chimcomplex Borzesti de la A2 Impex.
Sursa:
   Data stire: 2018-01-10
    Scandal monstru in meciul dintre Nantes si PSG! VIDEO | Arbitrul a eliminat un fotbalist dupa ce l-a lovit peste picioare. Tatarusanu, implicat in momentele confuze. Reactia arbitrului: "Vreau sa-mi c
    Formatia Nantes, cu portarul Ciprian Tatarusanu integralist, a fost invinsa, duminica seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de liderul Paris Saint-Germain, in etapa a 20-a din campionatul Frantei. In prelungirile meciului, a avut loc o faza cu totul inedita.
Sursa:
   Data stire: 2018-01-15




 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate