Stiri

w5.ro


 
Categorii
Stiri Politica
Stiri Sport
Stiri IT
Stiri Afaceri
Stiri Externe
Stiri Cultura
Stiri Divertisment
Stiri Social
Stiri Economie
Stiri Diverse

Ultimele stiri

    Taxele locale explodeaza in 2018. Topul oraselor cu cele mai mari cresteri

    "Revolutia fiscala" a Guvernului PSD-ALDE a dezechilibrat bugetele autoritatilor locale, prin reducerea impozitului pe venit de la 16 la 10%. Pentru a remedia gaura uriasa din bugete, primariile vor trece la majorari de taxe si impozite. Citeste mai departe...


Data stire: 2017-12-20


Sursa:   


   Alte stiri   

    Top 10 scaderi ale actiunilor in decembrie: de la 8% la pierderi de 30%
    Cele mai mari 10 scaderi ale actiunilor de pe piata reglementata a bursei romanesti in luna decembrie variaza de la 7,6% la TMK Artrom si ajung la 30% in cazul Uztel Ploiesti, potrivit informatiilor solicitate de ZF de la casa de brokeraj Tradeville.
Sursa:
   Data stire: 2017-12-21
    Top 10 evenimente din sectorul bancar 2017
    1. Fuziunea anului - Banca Transilvania preia Bancpost. Banca Transilvania, plasata pe locul doi in piata locala dupa active, a semnat cu Eurobank din Grecia acordul de achizitie a subsidiarei din Romania - Bancpost, plasata pe locul noua.
Sursa:
   Data stire: 2017-12-22
    Top 10 cele mai importante evenimente din IT&C
    â™¦ 2017 a fost un an bun pentru industria hi-tech, in care nume precum BitDefender si UiPath - reprezentanti ai "vechii" si "noii" generatii de antreprenori din Romania - au semnat tranzactii uriase pentru niste companii cu origini romanesti. Pe de alta parte insa 2017 este un an in care businessul a resimtit influenta nefasta a deciziilor politice luate fara consultarea mediului de afaceri si a numirilor facute dupa interese de partid, exemple fiind bulversarea activitatii arbitrului telecom, schimbarile peste noapte ale taxelor pentru programatori sau actiunile socante impotriva unor aplicatii precum Star Taxi sau Clever Taxi din Bucuresti.
Sursa:
   Data stire: 2017-12-22
    Topul principalelor modificari fiscale de la 1 ianuarie 2018. Ce se intampla cu TVA split, impozitul pe profit, microintreprinderi si CAS
    â™¦ Anul 2018 incepe cu schimbari dramatice ale legislatiei fiscale si ale celei privind contributiile sociale. Ultimele modificari au aparut in Monitorul Oficial in ultimele zile din decembrie. Daniel Anghel, tax partner la PwC, a facut un rezumat al acestora pentru Ziarul Financiar.
Sursa:
   Data stire: 2018-01-09




 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate