Stiri

w5.ro


 
Categorii
Stiri Politica
Stiri Sport
Stiri IT
Stiri Afaceri
Stiri Externe
Stiri Cultura
Stiri Divertisment
Stiri Social
Stiri Economie
Stiri Diverse

Ultimele stiri

Stiri  »  Stiri IT

    Incepe marea consolidare a industriei de telecom din Europa? Deutsche Telekom cumpara UPC Austria cu 1,9 mld. euro. FT: UPC si Vodafone se pregatesc pentru o tranzactie

    Gigantul german Deutsche Telekom va cumpara UPC Austria, subsidiara a americanilor de la Liberty Global - cel mai mare operator de cablu si internet fix din lume, in cadrul unei tranzactii de 1,9 mld. euro care va crea un operator cu 6,7 milioane de abonati la servicii fixe si mobile de telefonie, internet si televiziune cu venituri de 1,2 mld. euro.


Data stire: 2017-12-22


Sursa:   


   Alte stiri   

    Incepe aglomeratia pe drumul de la munte. Coloane de masini pe DN1. Se circula cu 20 km/h
    Pe DN1, intre Nistoresti si Comarnic, precum si intre Poiana Tapului si Busteni, pe sensul de mers catre munte, valorile de trafic sunt ridicate, formandu-se coloane de autoturisme care circula cu o viteza de aproximativ 20 km/h, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.
Sursa:
   Data stire: 2017-12-26
    Telekom spera sa faca 62 mil. euro din averea imobiliara din perioada de glorie a Romtelecom
    Grupul Telekom Romania, cel mai mare furnizor de servicii de telefonie fixa si mobila de pe piata, a scos la vanzare 97 de terenuri si cladiri din averea imobilara acumulata in perioada de glorie de fostul monopol din telefonia fixa Romtelecom, pentru care spera sa obtina o suma totala de peste 62 mil. euro, apropiata de incasarile pe care compania de servicii fixe le are la nivelul unui trimestru de la clientii de retail.
Sursa:
   Data stire: 2018-01-05
    Incepe batalia pentru contracte de 100 mil. euro: 15 mari companii ar putea contracta peste 100.000 mp de birouri in 2018
    Deschiderea noului pol de birouri din zona Orhideea, anun­­tul cu privire la viitoarele pro­iec­te of­fice din Expo­zi­ti­ei dar si cele din zona Uni­rii si Timpuri Noi, alaturi de apro­­pie­rea ter­menului de ex­pi­rare a con­tractelor curente pot de­clan­­sa o adevarata re­vo­lutie in pia­ta de office din Capitala. Cine se muta?
Sursa:
   Data stire: 2018-01-11
    Deutsche Bank se aliaza cu o firma tech pentru a oferi un produs de asigurari online
    Cel mai recent efort al celei mai mari banci germane de a se reinventa si a-i asigura pe investitori ca are un viitor profitabil in fata priveste incheierea unui parteneriat pentru a oferi polite de asigurare pentru proprietati si accidente clientilor sai, scrie Handelsblatt.
Sursa:
   Data stire: 2018-01-18




 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate