Stiri

w5.ro


 
Categorii
Stiri Politica
Stiri Sport
Stiri IT
Stiri Afaceri
Stiri Externe
Stiri Cultura
Stiri Divertisment
Stiri Social
Stiri Economie
Stiri Diverse

Ultimele stiri

    Sergiu Oprescu, seful ARB: Cresterea dobanzilor va tempera reluarea creditarii cu doua cifre. Ne programam pentru maraton, nu pentru sprinturi de etapa

    â™¦ Cresterea dobanzilor va tempera din exuberanta unei reluari a cresterii creditarii cu doua cifre ♦ Si reglementatorii si piata ar trebui sa militeze, sa gaseasca o utilizare mai larga a dobanzilor fixe ♦ Procesul de consolidare a sistemului bancar va continua ♦ Putem vedea noi jucatori in piata.


Data stire: 2018-01-08


Sursa:   


   Alte stiri   

    Sergiu Oprescu, seful bancherilor: Dobanzile vor creste si vom vedea o volatilitate a acestora
    Sergiu Oprescu, presedintele Asociatiei Romane a Bancherilor si presedintele executiv al Alpha Bank, spune ca dobanzile la lei vor creste, ceea ce va face ca o parte din cererea de credit sa fie mai greu calificabila pentru un imprumut.
Sursa:
   Data stire: 2018-01-08
    Creste inflatia, cresc si dobanzile. Randamentele la titlurile de stat au crescut in 2017 pentru scadentele de peste un an peste nivelurile din 2016
    Randamentele medii la titlurile de stat au continuat sa creasca in decembrie pentru scadentele mari, astfel ca la sfarsitul lui 2017 depaseau nivelurile din 2016 pentru toate maturitatile de peste un an, potrivit datelor de la Ministerul Finantelor.
Sursa:
   Data stire: 2018-01-08
 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2018 w5.ro
Toate drepturile rezervate