Stiri

w5.ro


 
Categorii
Stiri Politica
Stiri Sport
Stiri IT
Stiri Afaceri
Stiri Externe
Stiri Cultura
Stiri Divertisment
Stiri Social
Stiri Economie
Stiri Diverse

Ultimele stiri

    Exclusiv ZF: Banca Transilvania propune actionarilor 50% din profitul pe 2017 ca dividende, dar si actiuni gratuite

    Banca Transilvania (TLV), cea mai valoroasa institutie de credit de la bursa, propune actionarilor o suma "in jurul a 50%" din profitul net pe 2017 sub forma de dividende, dar si actiuni gratuite, potrivit unui raspuns trimis la solicitarea ZF.


Data stire: 2018-02-20


Sursa:   


   Alte stiri   

    Banca Transilvania are 150 mil. euro de la BEI pentru 3.000 de IMM-uri
    Banca Transilvania, a doua cea mai mare banca locala dupa active, a semnat un acord cu Banca Europeana pentru investitii (BEI) pentru o finantare in valoare totala de 150 milioane de euro care ar urma sa ajunga la 3.000 de intreprinderi mici si mijlocii (IMM). Banca Transilvania a primit deja prima transa din imprumut in valoare de 150 milioane de euro.
Sursa:
   Data stire: 2018-02-21
    Banca Transilvania: Vom analiza asteptarile investitorilor cu privire la distributia dividendelor din profitul pe 2017
    Consiliul de adminstiratie al Bancii Transilvania (TLV) va analiza asteptarile investitorilor cu privire la distributia profitului obtinut in 2017 si va propune actionarilor procentul si valoarea dividendului (in numerar si actiuni), se arata intr-un comunicat transmis marti la bursa.
Sursa:
   Data stire: 2018-02-21
    Banca Transilvania: Rata medie anuala de dobanda la titlurile de stat pe 10 ani creste la 5,1% in 2018 de la 3,9 in 2017
    Banca Transilvania a revizuit estimarea privind rata medie anuala de dobanda la titlurile de stat cu scadenta la 10 ani - barometru pentru costul de finantare in economie, considerand ca rata ar putea sa urce de la 3,9% in 2017, pana la 5,1% in 2018.
Sursa:
   Data stire: 2018-02-23
    Banca Transilvania tine capul de afis al bursei cu 41% din totalul rulajului de marti. Actiunile inchid pe plus cu 1,9%
    Actiunile Bancii Transilvania (TLV), cele mai tranzactionate de la Bursa de Valori Bucuresti, catalogata inca piata de frontiera, au avut marti un rulaj de 27 milioane de lei, adica 41% din intreaga valoare tranzactionata la bursa, arata datele BVB.
Sursa:
   Data stire: 2018-02-28
    Banca Centrala a Germaniei si-a dublat profitul in 2017: 2 miliarde de euro
    Banca centrala germana a castigat cu 2 miliarde de euro mai mult decat a cheltuit anul trecut, dublandu-si profitul fata de anul anterior si aducand o contributie substantiala la bugetul guvernului dupa un an 2016 modest, scrie Deutsche Welle.
Sursa:
   Data stire: 2018-03-01
    Banca Transilvania incepe rascumpararea a 10 milioane de actiuni pentru 35 milioane de lei
    Banca Transilvania (TLV), cel mai tranzactionat emitent de la bursa romaneasca, deruleaza in perioada 1 -23 martie un program de rascumparare a 10 milioane de actiuni, la un pret minim egal cu cel din piata si maxim de 3,5 lei pe unitate, se arata intr-un document publicat joi la bursa.
Sursa:
   Data stire: 2018-03-02
    Banca Transilvania, BRD si Romgaz, ocupantele podiumului celor mai tranzactionati emitenti in ultima luna
    Intr-o luna dominata la Bucuresti de evenimentele ingrijoratoare din spatiul extern si de publicarea rezultatelor financiare preliminare, BRD a reusit sa acceada pe locul al doilea in topul celor mai tranzactionati emitenti bucuresteni, in conditiile in care a treia banca din sistemul romanesc nu este de obicei un abonat obitnuit al acestei pozitii.
Sursa:
   Data stire: 2018-03-05
    Banca Transilvania, tot mai aproape de liderul BCR: o diferenta de sub doua puncte procentuale sta intre cele doua banci
    Lupta pentru primul loc in sistemul bancar a inceput sa se inteteasca dupa o perioada de doua decenii in care BCR, parte a grupului austriac Erste, parea sa nu aiba un rival atat de puternic incat sa-i ameninte suprematia.
Sursa:
   Data stire: 2018-03-07
    Banca Transilvania vs BRD: banca din Cluj este mai scumpa, dar a crescut mai repede de la inceputul anului
    Actiunile Bancii Transilvania (TLV), cele mai lichide de la bursa ro­ma­neasca, se tranzactioneaza la va­loarea 9 a indicatorului PER (price ear­ning ratio), cel mai utilizat indicator pentru a caracteriza eficienta plasa­mentului in actiuni, fata de 6,9 cat au actiunile BRD, potrivit calculelor ZF pe baza preturilor de inchidere din 5 martie.
Sursa:
   Data stire: 2018-03-07
    Banca Mondiala: un adolescent din trei, sub nivelul de baza al cunostintelor
    Un adolescent roman din trei se afla sub nivelul de baza al cunostintelor necesare pentru citit si pentru matematica, iar extinderea tehnologiei in tot mai multe domenii risca sa lase in urma lucratorii necalificati, se arata intr-un raport al Citeste mai departe...
Sursa:
   Data stire: 2018-03-09
 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate