Stiri

w5.ro


 
Categorii
Stiri Politica
Stiri Sport
Stiri IT
Stiri Afaceri
Stiri Externe
Stiri Cultura
Stiri Divertisment
Stiri Social
Stiri Economie
Stiri Diverse

Ultimele stiri

Stiri  »  Stiri IT

    Distanta dintre Orange si Vodafone s-a redus in 2017 la 0,5 mil. clienti

    Subsidiara locala a grupului britanic Vodafone s-a apropiat puternic anul trecut de liderul industriei locale de telefonie mobila - subsidiara grupului francez Orange, din punctul de vedere al numarului de clienti de telefonie mobila, diferenta dintre cei doi operatori reducandu-se la jumatate in decembrie fata de ianuarie, arata datele raportate de cele doua companii. La finele primului trimestru al anului 2017 Orange avea un numar de 9,6 milioane de clienti pentru serviciile mobile, cu 900.000 mai multi decat Vodafone, care avea 8,7 milioane de utilizatori de servicii mobile, conform datelor financiare publicate de cele doua grupuri de comunicatii.


Data stire: 2018-02-23


Sursa:   


   Alte stiri   

    Vodafone Romania anunta recrutari masive in IT: cresterea este semnificativa. Sunt peste 100 mil. euro in joc
    Vodafone, al doilea jucator de pe piata locala de te­le­fo­nie mobila, are in acest an un buget de investitii in re­tea si in IT de peste 100 mil. euro, mai mare decat cel din anul an­terior, care va fi directionat catre extinderea si imbu­na­tati­rea retelelor fixe si mobile, dar si catre o expansiune puter­ni­ca a departamentului de IT.
Sursa:
   Data stire: 2018-02-26
    Orange a finantat o platforma online care face legatura intre companii si scolile din mediul rural
    Orange Romania a oferit prin intermediul fundatiei sale o finantare de 7.000 euro asociatiei "Freedom Smile" pentru dezvoltarea unei platforme online care pune in legatura directa companiile sau persoanele care doresc sa doneze calculatoare si alte obiecte IT cu scoli din mediul rural interesate sa intre in lumea digitala.
Sursa:
   Data stire: 2018-03-02
    Ora de vara 2018. Cand se schimba ora: Vom dormi mai putin!
    Ora se schimba de doua ori pe an, o data se trece la ora de iarna È™i o data se trece la ora de vara. In martie, vom trece la ora de vara 2018, iar noi iÈ›i dam toate detaliile despre noaptea in care dam ceasurile cu o ora inainte. Citeste mai departe...
Sursa:
   Data stire: 2018-03-03
    Orange Romania investeste peste 100 milioane de euro in retea anul acesta
    Orange Romania, cel mai mare jucator de pe piata locala de telefonie mobila, are in plan sa investeasca anul acesta peste 100 mil. euro in retea, un buget de investitii similiar cu cel de anul trecut, in conditiile in care desi acoperirea 4G pe plan local a ajuns la peste 93%, inca mai este loc pentru dezvoltare.
Sursa:
   Data stire: 2018-03-08
    Ora de vara 2018. Noaptea in care trecem la ora de vara. Cum se dau ceasurile
    ORA DE VARA 2018. Ora se schimba de doua ori pe an, o data se trece la ora de iarna È™i o data se trece la ora de vara. In martie, vom trece la ora de vara 2018, iar noi iÈ›i dam toate detaliile despre noaptea in care dam ceasurile cu o ora inainte. Citeste mai departe...
Sursa:
   Data stire: 2018-03-11




 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate