Stiri

w5.ro


 
Categorii
Stiri Politica
Stiri Sport
Stiri IT
Stiri Afaceri
Stiri Externe
Stiri Cultura
Stiri Divertisment
Stiri Social
Stiri Economie
Stiri Diverse

Ultimele stiri

    INTERVIU cu jucatorul cu cel mai important CV din Liga 1. Amintiri cu Zola, Mourinho, Ronaldo si Adrian Mutu

    Un fotbalist in al carui CV apare un titlu in Anglia, cu Cheslea, se vede foarte rar in Liga 1, aproape deloc. Este cazul lui Filipe Oliveira, un portughez care are ce povesti. Luat de englezi de la Porto, pe cand avea 18 ani, acesta a ajuns sa fie


Data stire: 2018-02-24


Sursa:   


   Alte stiri   

    Adrian Vasilescu, BNR: Timpul banilor ceva mai scumpi
    Miscari recente din spatiul economic, desfasurate in trimestrul al patrulea al anului trecut si in prima partea a anului curent, ne-au atras atentia ca societatea romaneasca se teme in continuare de inflatie. Mai mult decat de scumpirea creditelor, de amenintarile ca se intoarce criza si de somaj.
Sursa:
   Data stire: 2018-02-28
    Adrian Tanase, noul sef al bursei: Nu vad o promovare a bursei romanesti din partea MSCI mai devreme de 2020
    Adrian Tanase, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti (BVB) pentru urmatorii patru ani, considera ca o eventuala promovare a pietei romanesti de capital de la statutul de piata de frontiera la cel de piata emergenta din partea agentiei MSCI devine probabila din 2020, iar in cazul FTSE Russell, in cel mai optimist scenariu, 2018 poate fi anul in care Romania face saltul spre o baza de investitori mai consistenta.
Sursa:
   Data stire: 2018-02-28
    Adrian Mutu e gata pentru o noua provocare! Cum ar fi procedat daca era antrenorul lui Dinamo la meciul cu Craiova
    Adrian Mutu a analizat partida pierduta de Dinamo in "sferturile" Cupei Romaniei in faÈ›a UniversitaÈ›ii Craiova, scor 0-1, È™i spune cum ar fi procedat el daca era pe banca formaÈ›iei alb-roÈ™ie. "A fost un meci foarte frumos, atmosfera a fost extraordinara. Publicul oltean È™tie sa faca atmosfera. Ma aÈ™tept ca la meciul cu Suedia sa fie o atmosfera È™i mai frumoasa pentru ca joaca naÈ›ionala Romaniei. ...
Sursa:
   Data stire: 2018-03-07
    Adrian Vasilescu, BNR: O iluzie statistica: se intoarce inflatia (I)
    Statisticienii din toata lumea s-au obisnuit, si nu de azi - de ieri, sa compare miscarile preturilor cu evenimentele din arenele in care alearga caii. Din noiembrie 1990, cand in Romania au fost liberalizate preturile si s-a trecut la masuratori exacte, pe criterii stiintifice, am prins si noi gustul comparatiilor de acest gen.
Sursa:
   Data stire: 2018-03-07
    Mutu anunta cine e cel mai bun numar 9 din lume. "Nu se complica mult"
    Adrian Mutu, manager sportiv la FRF, si-a exprimat la TelekomSport o opinie interesanta despre cel mai bun varf al lumii. Pitesteanul in varsta de 39 de ani a jucat alaturi de atacanti de careu importanti si are o parere pertinenta despre profilul numarului 9.
Sursa:
   Data stire: 2018-03-08




 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate