Stiri

w5.ro


 
Categorii
Stiri Politica
Stiri Sport
Stiri IT
Stiri Afaceri
Stiri Externe
Stiri Cultura
Stiri Divertisment
Stiri Social
Stiri Economie
Stiri Diverse

Ultimele stiri

Stiri  »  Stiri IT

    Inteligenta artificiala si Internet of Things, in vizorul institutiilor financiare in 2018. Studiu KPMG: 57% dintre institutiile financiare considera ca fintech-ul este principalul factor de schimbare in sectorul in care activeaza

    Institutiile financiare percep fintech, un mixt intre inteligenta artificiala si Internet of Things, ca fiind factorul principal de schimbare in sectoarele in care activeaza. Astfel ca, bancile, asiguratorii si societatile de administrare a investitiilor considera ca tehnologiile de tip inteligenta artificiala, blockchain si Internet of Things vor redefini esential serviciile financiare in 2018, potrivit unui sondaj efectuat recent de KPMG la nivel global.


Data stire: 2017-12-29


Sursa:   


   Alte stiri   

    Se schimba legile de la 1 ianuarie. Reglementarile care vor intra in vigoare de anul viitor
    Incepand cu 1 ianuarie 2018, in Romania vor intra in vigoare mai multe normative si reglementari care vor genera plusuri sau, uneori, minusuri in bugetele populatiei si firmelor. Felul in care se platesc taxele se schimba considerabil. De asemenea, cateva impozite locale se majoreaza dar È™i apar modificari de tarifare la telefonia mobila. Iata cateva
Sursa:
   Data stire: 2017-12-31
    Studiu ARIES Cluj: Anul 2016 a fost un an record pentru infiintarea de firme de IT
    Numarul de companii de IT nou-infiintate in Romania a inregistrat un record in anul 2016, cand rata de crestere a firmelor fata de anul anterior a atins 11%, conform unui studiu realizat de firma de cercetare Encore Research la solicitarea Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si Software (ARIES) Transilvania, cu sprijinul primariei si al Consiliului Local Cluj-Napoca.
Sursa:
   Data stire: 2018-01-08
    KPMG va audita rezultatele financiare ale centrului de servicii al Orange Romania
    Compania de audit si consultanta KPMG va audita rezultatele financiare ale Orange Services SRL, companie care opereaza un centru de servicii detinut de Orange Romania, liderul pietei locale de telefonie mobila, conform unei decizii luate de actionari.
Sursa:
   Data stire: 2018-01-15
    Studiu UniCredit: Avutia financiara neta a romanilor, cea mai scazuta pondere in PIB din regiune
    Avutia financiara neta a romanilor a crescut in ultimii ani, insa ramane la un nivel de doar 21% din PIB, cea mai scazuta pondere din regiunea Europei Centrale si de Est (ECE), potrivit unui studiu prezentat de UniCredit in cadrul conferintei Euromoney de la Viena.
Sursa:
   Data stire: 2018-01-19




 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate