Stiri

w5.ro


 
Categorii
Stiri Politica
Stiri Sport
Stiri IT
Stiri Afaceri
Stiri Externe
Stiri Cultura
Stiri Divertisment
Stiri Social
Stiri Economie
Stiri Diverse

Ultimele stiri

Stiri  »  Stiri IT

    Schimbari la Vodafone Romania: Ioana Mihailescu preia pozitia de director al operatiunilor cu clientii, iar Ana Alexe pleaca la Vodafone Australia

    Ana Alexe, care si-a inceput cariera in call centerul Connex (actualul Vodafone) in 1999, urcand apoi gradual in ierarhie pana la pozitia de director si membru in board, va prelua pozitia de director customer operations la Vodafone Hutchinson din Australia, unde il va avea ca sef pe Inaki Berroeta, fost CEO al operatiunilor locale de telefonie mobila ale grupului britanic in perioada 2010-2014.


Data stire: 2018-01-11


Sursa:   


   Alte stiri   

    Romania are cea mai fragmentata cultura de vita-de-vie din UE. Fiecare proprietar detine in medie 0,2 hectare, fata de 10,5 hectare in Franta
    In Uniunea Europeana exista 3,2 milioane de hectare de vita-de-vie, controlate de 2,5 milioane de proprietari, ceea ce inseamna ca in medie fiecare cultura masoara 1,3 hec­tare. In Romania insa, suprafata medie este de 6,5 ori mai mica.
Sursa:
   Data stire: 2018-01-11
    Romania - Italia 34-24. Victorie in debutul din preliminariile Mondialului de handbal masculin
    Echipa nationala a Romaniei a invins formatia Italiei cu scorul de 34-24 (18-13), joi, la Bolzano (Italia), in primul sau meci din Grupa a 3-a a preliminariilor Campionatului Mondial de handbal masculin din 2019. Citeste mai departe...
Sursa:
   Data stire: 2018-01-12
    Mihai Ursache, vicepresedinte ASF: TTS Galati, Purcari si alte companii private se listeaza in 2018
    In 2018 la Bursa de Valori Bucuresti se vor lista mai multe companii private precum transportatorul fluvial si maritim TTS Galati, dar si producatorul de vinuri Purcari, pentru listarea celei din urma existand o solicitare in premiera, care aduce piata de capital din Romania mai aproape de piata unica europeana, spune Mircea Ursache, viceprese­dinte al ASF, supraveghe­torului pietei de capital, a pensiilor private si a asigurarilor.
Sursa:
   Data stire: 2018-01-19
    Mihai Caruntu, BCR: Estimez un randament mediu de 6-7% al dividendelor din profiturile pe 2017 ale companiilor din BET
    Mihai Caruntu, analist senior piata de capital la BCR, cea mai mare institutie de credit din Romania dupa activele gestionate, estimeaza un randament mediu de 6-7% al dividendelor platite de companiile din indicele BET din profiturile pe 2017.
Sursa:
   Data stire: 2018-01-19
    Mihai Teodosiu, IntelDev Technologies: Piata criptomonedelor este condusa de doua emotii - lacomie si frica
    Investitia intr-o moneda digitala lansata recent ar putea avea un randament mult mai mare si le-ar putea aduce investitorilor o siguranta mai ridicata fata de investitia intr-o criptomoneda lansata cu mai mult de un an in urma, precum bitcoin sau ethereum.
Sursa:
   Data stire: 2018-01-23
    Vodafone se extinde pe fix in Ungaria si Grecia
    Grupul britanic Vodafone va intra pe piata de servicii de comunicatii fixe in Ungaria si va finaliza in cateva zile o noua achizitie in Grecia, care ii va intari pozitia pe piata de servicii fixe, ca parte a strategiei globale de extindere catre zona de servicii convergente fix-mobil.
Sursa:
   Data stire: 2018-01-24
    Schimbari majore pentru soferi: ASF si RAR au in plan trei proiecte: suspendarea temporara a ITP, corpul constatatorilor si un sistem de informare rapida pentru masini SH
    Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) si RAR vor derula trei proiecte cu impact asupra tuturor autovehiculelor, ce privesc inspectiile tehnice de siguranta, infiintarea corpului constatatorilor de dauna independenti, precum si un serviciu de informare rapida pus la dispozitie cumparatorilor de masini second-hand.
Sursa:
   Data stire: 2018-01-29




 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate