Stiri

w5.ro


 
Categorii
Stiri Politica
Stiri Sport
Stiri IT
Stiri Afaceri
Stiri Externe
Stiri Cultura
Stiri Divertisment
Stiri Social
Stiri Economie
Stiri Diverse

Ultimele stiri

Stiri  »  Stiri IT

    Una dintre companiile Vodafone din Romania va plati dividende de 6,5 mil. lei

    Vodafone Technologies Romania SRL, companie care opereaza un centru de servicii si suport IT pentru subsidiara locala a grupului britanic de telefonie mobila, va plati dividende nete de 6,5 milioane de lei (1,4 mil. euro) din profitul net iregistrat in perioada 2015-2017, conform unei decizii luate de Adunarea Generala a Actionarilor, publicate recent in Monitorul Oficial.


Data stire: 2018-01-05


Sursa:   


   Alte stiri   

    Una dintre cele mai rusinoase zile din cariera legendara a lui Arsene Wenger. Cine a eliminat-o pe Arsenal, detinatoarea trofeului, din Cupa Angliei. VIDEO | Gol "de milioane" incasat de Ospina
    Arsenal, detinatoarea Cupei Angliei, a fost eliminata, duminica, in 16-imile competitiei de catre Nottingham Forest, echipa din Liga a treia, scor 4-2, in ceea ce va ramane una dintre cele mai negre zile din cariera de antrenor a lui Arsene Wenger.
Sursa:
   Data stire: 2018-01-08
    Vodafone a recrutat-o pe pozitia de CIO pe Gabriela Stanica, director de IT pentru Europa Centrala si de Est la Avon
    Vodafone, al doilea jucator de pe piata de telefonie mobila si una dintre cele mai mari companii locale, a recrutat-o pe pozitia de director executiv IT (CIO) pe Gabriela Stanica, directorul de IT pentru Europa Centrala si de Est al companiei de vanzari directe Avon, care este liderul pietei de cosmetice din Romania.
Sursa:
   Data stire: 2018-01-10
    Vodafone o numeste director pentru operatiunile cu clientii pe Ioana Mihailescu. Ana Alexe va pleca pe aceeasi pozitie la Vodafone Australia
    Vodafone, al doilea jucator de pe piata locala de telefonie mobila si una dintre cele mai mari companii locale, cu o baza de aproximativ 9 milioane de clienti, a numit-o pe Ioana Mihailescu, care lucreaza pentru operator din 2012, pe pozitia de director customer operations, in conditiile in care Ana Alexe, care ocupa aceasta pozitie de 5 ani va prelua aceeasi pozitie in cadrul Vodafone Hutchinson Australia, in Sydney, conform unui anunt al companiei de telecomunicatii.
Sursa:
   Data stire: 2018-01-10
 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2018 w5.ro
Toate drepturile rezervate